.about-module__vPgeOa__main{max-width:760px;padding:var(--space-8) var(--space-4);gap:var(--space-6);margin:0 auto;line-height:1.6;display:grid}.about-module__vPgeOa__title{font-size:var(--text-xl);margin:0;line-height:1.25}.about-module__vPgeOa__lead{font-size:var(--text-lg);color:var(--text-muted);margin:0}.about-module__vPgeOa__section{gap:var(--space-3);display:grid}.about-module__vPgeOa__section p{margin:0}.about-module__vPgeOa__h2{margin:0;font-size:21px;line-height:1.3}.about-module__vPgeOa__list{gap:var(--space-1);margin:0;padding-left:1.2em;display:grid}.about-module__vPgeOa__dl{gap:var(--space-1) var(--space-4);grid-template-columns:max-content 1fr;margin:0;display:grid}.about-module__vPgeOa__dl dt{color:var(--text-muted)}.about-module__vPgeOa__dl dd{margin:0}.about-module__vPgeOa__main a{color:var(--focus);text-underline-offset:2px}.about-module__vPgeOa__en{padding:var(--space-4);background:var(--surface);border:1px solid var(--border);border-radius:var(--radius)}@media (max-width:480px){.about-module__vPgeOa__dl{grid-template-columns:1fr}.about-module__vPgeOa__dl dd{margin-bottom:var(--space-2)}}
